Afşin Belediyesi, ilçede bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri kış mevsimi gelmeden ihtiyaç duyulan alanları sıcak asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Afşin’de, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından yapımı tamamlanan yerlerde seferberlik başlatan Afşin Belediyesi, Karşıyaka Caddesi başlangıcından Çevre Yolu bağlantı noktasına kadar olan 2 bin metrelik yolun sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’de değişim ve dönüşümün başladığını söyledi.

KASKİ tarafından yapılan altyapı işlerinin tamamlandığı noktalarda Afşin Belediyesi olarak çalışmaları sürdürdüklerini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Bu bölgede içme suyu alt yapı yenileme çalışmaları tamamlandı. Yolun alt zeminini oluşturduk. Genel seçimin ardından bu bölgeyi tamamlayacağımızı söylemiştik ve çalışmalarımıza geçtiğimiz günlerde başlamıştık. Bu gün itibariyle sıcak asfalt kaplama ve kaldırım çalışmalarımıza başladık. Standartlara uygun sıcak asfalt kaplama uyguluyoruz” dedi.

Karşıyaka Caddesinin trafik akışının yoğun olduğu bir bölge olduğuna değinen Başkan Güven, “ Bu caddemizde otopark ve detaylı bir kaldırım çalışmasıyla güzel hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.  Kapsamlı bir çalışmayla caddemiz yerli yerince oturtulacak. Biz demiştik ki,  “Afşin’de yapısal dönüşümü başlatacağız” Bu anlamda çok gururluyuz. Allah’a hamdolsun yapısal değişim ve dönüşüm başladı Afşin’de sosyal tesislerimiz, sıcak asfalt ve parke kaplama yollarımız bir bir ortaya çıkmaya başladı” şeklinde konuştu.

Bütün mesaimizi vatandaşlarımıza en güzel hizmeti yapmak için harcıyoruz diyen Güven, “Biz özellikle gurbetteki hemşerilerimize şunu söylemiştik; “Her yıl geldiğinizde daha farklı bir Afşin, daha değişmiş bir Afşin bulacaksınız” Bunlar daha başlangıç. Afşin Belediyesi olarak Afşin halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçemizde ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl, Afşin halkının hoşuna gidecek, güzel projelerimizi hayata geçireceğiz. Buradan vatandaşlarımıza bu hizmetlerimizin de müjdesini veriyorum. Karşıyaka Cadde yolumuz, mahalle sakinlerimize Afşin’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi