Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karaziyaret Sosyal Tesisi 31 Mart 2017 Cuma günü saat 11.30’da açılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Şube Müdürlüğü tarafından farklı bir konseptle yapılan Karaziyaret Sosyal Tesisi’nde Taziye Evi, Kütüphane, Kadın Aile Danışma Merkezi ve Yaşlılar Dinlenme Salonu bulunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, taziye evi ihtiyacı olan bölgelerde sosyal tesis inşaatı başlatarak o bölgenin diğer gereksinimlerini vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla nüfusun giderek çoğaldığı mahallerde devam ediyor.

31 Mart 2017 Cuma günü saat 11.30’da hizmete açılacak olan Karaziyaret Sosyal Tesisinde; 500 metrekare oturum alanı içerisinde zemin katta bay-bayan taziye evi, birince katta yaşlılar dinlenme salonu ve kütüphane, İkinci katta aile danışmanlık merkezi, çocuk kütüphanesi ve 3. Katta takviye kursları, kapalı oyun alanları mevcut.

Kahramanmaraş genelinde ihtiyaç olan bölgelerde sosyal tesis yapımına devam edeceklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tüm halkımızı Karacasu Mahallesi'ndeki Karaziyaret Sosyal Tesisinin açılışına davet etti.

Editör: Haber Merkezi