Kahramanmaraşta, Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen karayolları projeleri bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan Madalyalı Kavşak ve Ağabeyli Kavşağı’nda devam eden çalışmalar, Kahramanmaraş-Göksun arası yapımı devam eden tüneller ve viyadüklerin son durumu ve proje kapsamında olan Karayolları çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Toplantı sonunda Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın birlikte çalışmaları ile İlimizde yapımı devam eden karayolları, çevre yolu, kavşak çalışmalarının hız kazanması ve eksikliklerin biran evvel bitirilmesi yönünde kararlar alındı.

Toplantıya, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekilleri Mehmet İlker Çitil ve İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Alper Kuşbaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Mersin 5. Bölge Müdürü Yakup Dost ve Bölge Müdürlüğü teknik ekibi katıldı.

Toplantı sonrası Madalyalı Kavşak, Ağabeyli Kavşağı ve Kahramanmaraş-Göksun arası Tünel ve Viyadük çalışmalarına ait eksikliklerin tespit edilerek giderilmesi amacıyla yerinde incelemelerde bulunuldu.

 

Editör: Haber Merkezi