Karatut, "Yeni Türkiye'nin inşa aşamasında güçlü Ak Parti iktidarına ihtiyaç var"

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25.dönem Milletvekili Genel seçimi için Av. Ali İhsan Karatut, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Karatut, "Yeni Türkiye'nin inşa aşamasında güçlü Ak Parti iktidarına ihtiyaç var." dedi.

 

Aday Adaylığını açıklayan Av. Karatut, "AK Parti, bu ülkenin 100 yıldan sonra tam bağımsız Yeni Türkiye'yi inşa etmek üzere yakaladığı ve sahip olduğu yegane şans ve fırsattır. Ancak bu güne kadar başta Cumhurbaşkanımız Sn. R. Tayyip Erdoğan'ın  karizmatik liderliği ve parti üst yönetiminin gayreti ile gücünü muhafaza etmiş ve hizmet etme imkanı bulmuştur. Teşkilatlar üst yönetimin vizyonunu idrak edemediği için halk ile parti yönetimi arasında köprü görevini de yerine getirmemektedir. Ülkemde Yeni Türkiye'nin inşa aşamasında güçlü Ak Parti iktidarına daha uzun süre ihtiyacı vardır." diye konuştu.

Karatut konuşmasına şöyle devam etti:

"Eğer hizmet etme imkanı bulursam; Kendimi Ak Partinin kurumsallaşmasına, halk ile iletişimini doğru ve sürekli şekilde sağlayan teşkilat yapısına kavuşmasına, teşkilatlarda şahsi siyasi ve ekonomik çıkar hesabını önceleyen kişi ya da gruplarla etkin mücadeleye adayacağım. Teşkilatlara katkı sağlayacak donanıma sahip olduğu halde, mevcut yapı içerisinde kendisine yer olmadığı için kendisini siyasetten beri tutan her biri ayrı bir değer olan önemli şahsiyetli kişileri partiye kazandırmak için gayret edecek ve küçük olsun-benim olsun felsefesi ile mücadele edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Ada'yı olarak müracaatımı yaptım. Hak hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin."

Editör: Haber Merkezi