2020/2021 eğitim-öğretim yılında hizmete açılan Karaoğlan Koleji veli ve öğrencilerin merakla beklediği ücretsiz bursluluk sınavı takvimini ilan etti.

Karaoğlan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karaoğlan sınav tarihleriyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında  her şartta eğitim sloganıyla başladığımız süreç bölge tarihinde örneğine rastlanılmamış bir başarıyla son buldu.

Karaoğlan Eğitim Kurumları geldiği nokta itibariyle Afşin-Elbistan, Göksun ilçeleri öğrencilerinin yanı sıra, çevre illere eğitim-öğretim hizmeti almak için giden başarılı öğrencilerin tercih merkezi haline dönüşmüştür.

2021 YKS ve LGS MEB sonuçlarına göre  okullarımız yerleştirme oranında ve puan ortalamalarında açık ara ilçe birincisi olmuştur.

Amacımız bölgemizi eğitim-öğretim platformunda ülke genelinde başarıyla temsil etmek ve keşfedilmeyi bekleyen öğrencilerimize dokunabilmektir. Bunun için kendilerini eğitime adamış ve bu işin mutfağından gelen bir eğitim ordusuyla çalışmalarımız her geçen gün artarak devam etmektedir. Karaoğlan Eğitim Kurumları olarak Ülkemize Akademik, Sosyal ve Kültürel dallarda kendini tamamlamış bireyler yetiştirmek en büyük görev ve sorumluluğumuzdur.”

Bursluluk sınavı için başvurların başladığını aktaran Karaoğlan, “2022/2023 eğitim-öğretim yılında  Karaoğlan Koleji ailesine katılmak için yapılacak olan bursluluk sınav takvimini belirlemiş bulunmaktayız. Öğrencilerimiz  başvurularını resmi internet sitemiz üzerinden bugün itibariyle yapılabilecektir. Ücretsiz yapılacak olan bursluluk sınavlarına bu ayrıcalıklardan istifa etmek isteyen tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz. Sınavlarımıza katılacak tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

Bursluluk sınavı tarihleri:                                                               

8 Ocak 4. Sınıflar

19 Şubat 5-6-7. Sınıflar

26 Şubat 8-9-10-11. Sınıflar

Detaylı bilgi için:0344 503 03 44-45

Online Başvuru Adresimiz:www.karaoglankoleji.com

Editör: Haber Merkezi