Karaoğlan Eğitim Kurumlarında eğitim gören 233 öğrenci, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılan 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başarılı oldu.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan YKS tercih sonuçlarında, Karaoğlan Eğitim Kurumları büyük başarıya imza attı. 2019 Yerleştirme sonuçlarına göre Karaoğlan Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrencilerden, tıp fakültesini 6, diş hekimliği fakültesini 2, eczacılık fakültesini 3, hukuk fakültesini 7, mühendislik, mimarlık fakültesini 19, eğitim fakültesini 41, PDR- psikoloji bölümüne 8, ebelik-hemşirelik fakültesini 19, ilahiyat-İslami ilimler fakültesini 12 ve 119 öğrenci diğer fakültelerini kazandı.

Öğrencilerinin başarılarını kutlayan Karaoğlan Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ömer Karaoğlan, "Karaoğlan Eğitim Kurumları olarak kurulduğumuz günden bu yana yüzlerce öğrencimizi hayallerine kavuşturmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Geride bıraktığımız 6 yılımıza baktığımızda tıp fakültesine 33, diş hekimliği fakültesine 18, eczacılık fakültesine 21, hukuk fakültesine 34, mühendislik, mimarlık fakültesine 118, eğitim fakültesine 185, PDR- psikoloji bölümüne 43, ebelik-hemşirelik fakültesine 107, ilahiyat-İslami ilimler fakültesine 104 ve diğer bölümlerde 548 öğrencimizin kazanmasında katkıda bulunduk." dedi.

Afşin'in eğitim çıtasını daha yükseğe çıkartmak istediklerini belirten Karaoğlan, "Amacımız lokomotif görevini üstlendiğimiz sektörde bölge başarısını daha üst noktalara taşımaktır. Başarılarını sayısız ödülle taçlandıran Karaoğlan Eğitim Kurumları ilkeli, dinamik ve yeniliklere açık eğitim ve öğretim kadrolarıyla çıtasını her gün yükseltmektedir. Gayemiz değerli gençlerin eğitim sorumluluğunu üzerine alan Karaoğlan Eğitim Kurumları olarak, her zaman gençlerimizin yanında olmakta gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Tüm öğrenci arkadaşlarıma akademik hayatlarında başarılar diler, hayatlarının gönüllerince olmasını temenni ederim." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi