Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla devam ederken, asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Yapımına başlanan Kahramanmaraş ili Onikişubat İlçesi Adnan Menderes Bulvarı ve Kazım Karabekir Caddesi kesişiminde bulunan Karamanlı Kavşağı alt geçitli kavşak olarak düzenlendi.

Şekerdere Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinden geçişler alt geçitten sağlanacak olup, üst kısımda rotari kavşak düzenlemesi yapıldı. Proje kapsamında mevcutta bulunan tonoz da yenilendi.

Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından istinat duvarları ile forekazık çalışmaları tamamlanarak asfalt çalışmaları da bitirilerek kirişlerin yerleştirilmesinin ardından üst tabliye betonu döküldü ve göbek yapım çalışmaları tamamlanmak üzere..

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü, Fen İşleri Şube Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar gece gündüz devam ederken, Karamanlı Kavşağı’nın Kurban Bayramı öncesinde trafiğe açılması için gayret ediliyor.

Editör: Haber Merkezi