Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar:
“Kapatılan belde ve köyler kredi kullanabilecek”
Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar, Kahramanmaraş’ın büyük şehir olması ardından köy ve kasabalarda bulunan esnafların kredi kullanacağını kaydetti.
Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, kapatılan köy ve kasabalarda bulunan esnafların bugün itibaren Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden kredi kullandırılabileceğini bildirdi.
Büyükşehir olmadan önce köy ve kasabalarımızdaki esnaf ve sanatkarlarımız kredi kullanamıyordu.   Köyler ve kasabalardan gelen istek üzerine yönetim kurulumuzun TESKOMB Bölge birliğimiz ve Halkbank Afşin Şubesi ile  yapmış olduğu   çalışmalar neticesinde 10 Nisan 2014 tarihinden itibaren köy ve kasabalarımızdaki esnaf ve sanatkarlarımızın kredi taleplerine cevap verilecek .Esnaf ve sanatkarlarımızın kredi ile ilgili kooperatifimize uğramaları yada 0344 511 4030, 511 4031 arayarak veya www.afsinekk.com.tr adresinden de detaylı bilgi alabilirler. Yönetim kurulu bu çalışmalarda emeği geçen Halkbank Afşin Şube Müdürü Halil Özdemir’e  ve Teskomb bölge birliği Başkanı Alirıza Kekeç ‘e teşekkür ederiz.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi