Kahramanmaraş’ta bir baraj inşaatında çalışan kamyonun hafriyat döktüğü sırada dereye uçması sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Kahramanmaraş’a 55 kilometre uzaklıkta bulunan Çokran köyünde yer alan bir baraj inşaatının sahasında saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Baraj inşaatında çalışan İbrahim Öztürk (56), Çağırkandere civarında hafriyat yüklü kamyonu boşaltmak istedi. O esnada İbrahim Öztürk kamyonuyla birlikte yaklaşık bir kilometre uzunlundaki uçuruma sürüklendi. Uçurumun yarısına kadar taklalar atarak ilerleyen kamyon, ağaçlara takılarak ancak durabildi.

Kazanın ihbarını alan mesai arkadaşları ve köy halkı durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma yamacının 80 derecelik eğimli olması nedeniyle AFAD ve itfaiyeden ekiplerinden destek istedi.

Yetkili personel tarafından yapılan ilk incelemede sürücü İbrahim Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. İbrahim Öztürk’ün cansız bedeninin sıkıştığı yerden çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Haber Merkezi