Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Harun Kalfe, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin seçimli genel kuruluna katılan esnaf ve sanatkarlara teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin seçimli genel kurulunda aday olan İşadamı Harun Kalfe, seçim süresi boyunca kendisine destek veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.

Genel kurulun Afşin'e ve esnaflara hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Kalfe, " Ben, Afşin sevdalısıyım. Afşin'e hizmet sevdalısıyım. Kaybettim diye ben Afşin'ime, Afşinli esnaflarıma küsme, darılma, kırılma gibi bir düşünceye veya hisse kapılamam. Afşinli esnaf ve sanatkarımız ne yapmışsa doğrusunu yapmıştır. Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır.Biz Rabbimizden hayırlısını istedik, Rabbim de bize kaybetmenin hayır olduğunu kıldı. Bu Afşin’e hizmet yarışıydı ama hayırlısı böyleymiş. Seçimde kazanan Mehmet Yaşar Polat'a, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne hayırlı olmasını diler, bizlere destek veren, gönül veren ve güler yüzle karşılayan tüm Afşinlilerimize teşekkür eder, sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Seçimli Genel Kurulumuzda bizimle beraber yürüyen ve çalışan tüm dostlara teşekkür ederim. Bu süreçte bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ederiz. Genel kurulumuzun şehrimize ve esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder saygılar sunarım.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi