İşadamı Harun Kalfe, 28 Ocak 2018'de yapılacak Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli genel kurulunda aday olacağını açıkladı.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına yeniden aday olduğunu basın açıklaması yaparak duyuran Kalfe, yeni bir yüz ve yeni bir yönetimle Afşin’e hizmet etmek istediklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına başladıklarını belirten ve esnaflardan olumlu geri dönüşler aldığını söyleyen Harun Kalfe, “28 Ocakta yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. Afşin'imize, esnaf ve sanatkârlarımıza,  kredi ve kefalet ortaklarımıza hayırlı olsun.”dedi.

Çalışmalara bir hafta önce başladığını söyleyen Kalfe, "Seçim çalışmalarına başladık. Bir önceki seçimde az bir oyla kaybettik. Bu hizmet bize nasip olmadı. Geçtiğimiz dönemde beni az tanıyorlardı. Fakat şimdi daha çok vatandaş beni tanıyor. Afşinli vatandaşlarımıza ve esnaflara bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Geçen dönemki seçimde çalışmalar yaparken ‘bu dönem oy veremeyeceğiz’ diyen esnaflarımız yeni dönemde arkamda duracaklarını söylediler. 2018'de Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine yeni bir yönetimle ve yeni bir yüzle daha iyi hizmet için başkanlığa aday oldum. İnşallah bu görev bize nasip olursa, esnaflarımız ve ortaklarımızla daha iyi iletişim içinde olacağız. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortaklarının bir hakkı varsa müfettiş gelmeden herkese vermek istiyorum. Bu yüzden ne kooperatif için ortaklarımızı mağdur edeceğiz ne de ortaklarımız için kooperatifi mağdur edeceğiz. Hak, hukuk neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Kooperatif ortaklarımıza daha iyi hizmet etmek için, daha samimi olmak için ve esnaflarımız arasındaki daha iyi sağlamak için adaylığımızı açıkladık.  Bizler bu göreve arkadaşlarımızla talibiz ve Afşinli esnaflarımız ve ortaklarımızdan destek istiyoruz.”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi