Tüm yurdu etkisi altına alan sağanak yağış, Kahramanmaraş’ta da etkili oldu. Şiddetli yağış ve sis nedeniyle uçak seferleri iptal oldu. Uçak seferlerinin iptal olması ile Kahramanmaraş-Gaziantep milletvekilleri, Yedi Güzel Adam dizi oyuncusu ve birçok vatandaş Adana Havaalanı'na hareket etti.
Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan’la birlikte şiddetli yağmur nedeniyle havaalanında uzun süre bekleyen Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, “Sağanak yağışın azizliğine uğradık. Ankara’ya gitmek için şimdi Adana’ya gideceğiz. Kahramanmaraş’a gelen uçak şiddetli yağmur nedeniyle Şanlıurfa’ya inmek zorunda kaldı. Kahramanmaraş ve Gaziantep milletvekilleri olarak Ankara’da genel kurula gitmek için şimdi Adana Havaalanı'na gidiyoruz” dedi.

Doğum günü için İstanbul’a gidecek olan Yedi Güzel Adam dizi oyuncusu Bora Cengiz ise, “Ne yazık ki Kahramanmaraş’ın tatlı havası yüzünden uçuşlar iptal oldu. Açıkçası çok muzdaripiz bu konuda. Şahsım adına ve diğer oyuncu arkadaşlarım bu uçuş iptallerinden çok dertliyiz. Gerçekten iki tane bulut yan yana geldiğinde Kahramanmaraş’a inemeyecek durumdayız. Bildiğimiz kadarıyla pisti de biraz kısa. Böylesine gelişmekte olan bir kentin havaalanı konusunda bu kadar muzdarip olması bizi üzüyor. Umarım Kahramanmaraş en kısa zamanda güzel bir havaalanına kavuşur” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi