Kahramanmaraşspor Antrenörü Tayfun Şirin, Orduspor’a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında hakem Kutluhan Bilgiç’e tepki gösterdi. Şirin, “İkinci penaltıyı vermek zor geldi” dedi.
Kahramanmaraşsporlu futbolcular Şamil Ünal ve Adem Aydın’la 90 dakikanın yorumunu yapan Şirin, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Teknik Direktör Yılmaz Özlem’in lisansının yetişmemesi nedeniyle maçı tribünden takip ettiğini dile getiren Şirin, şöyle konuştu:
“İlk yarı hakikaten kalemize gelen 4 veya 5 toptan 3 tanesi gol oldu. Çok kötü goller yedik. Geçen haftanın neredeyse kopyası oldu. Ama ikinci yarı toparlandık, tekrar oyunu forse eden taraf bizdik. Tüm riskleri aldık. Gol yiyebilirdik te, atabilirdik te. Nitekim ikinci penaltıyı vermedi. Ben çok ağır konuşmak istemiyorum, yanlış bir şey konuşmak istemiyorum. İkinci penaltıyı vermek biraz zor geldi arkadaşa. Bizim olduğumuz yerden açık ve net penaltıydı. Onu verse çok daha iyi olacaktı. Hak ettiğimiz en azından bir puanı almış olacaktık.”
Futbolculardan Adem Aydın’da karşılaşmanın hakemini eleştirdi. Aydın, “Benim anlamadığım nokta, Maraş’a gelen hakemler çok rahat davranıyor, çok rahat fauller veriyor. Çizginin orada verdiği üçüncü pozisyon çok enteresan. Bir şey diyemiyorum artık. Oyun direncimizi bozdu. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.
Son dakikada Orduspor kalesi önünde yaşanan pozisyonun penaltı olduğunu öne süren Şamil Ünal’da, takımın içinde bulunduğu kötü durumdan en kısa sürede kurtulmak istediklerini vurguladı.
ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise zor bir deplasmandan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Sözeri, “Hakikaten, Maraş takımının bir puanı var ama bu yeri haketmediklerini, oynadıkları futbol ve mücadeleleriyle gösterdiler. Bizi bu gün çok zorlandılar. 3-1’den sonra oyun bizim lehimize döndü ama gereksiz bir penaltı pozisyonu. Penaltıdan 3-2 ve son beş dakika biraz daha sıkıntılı geçti. Bugün oyuncularımı kutluyorum, önemli bir galibiyet aldık. 5 maçta 13 puan yapma gibi bir mücadele gösterdiler. Oyuncularımı bu anlamda kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Sözeri, İBB maçına da en iyi şekilde hazırlanıp yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.
Basın toplantısına katılan Ordusporlu futbolcular Eren Özen ve Ferhat Öztorun’da deplasman yorgunluklarına karşın kazandıkları için mutlu olduklarını belirttiler.
Editör: Haber Merkezi