Kahramanlar Offroad Kulübü 2 araç ile katıldığı Sinop'taki Türkiye Offroad Şampiyonası'nda elde ettikleri başarıyı kutladı.

Bir kafede gerçekleştirilen programda, konuşma yapan Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kahramanmaraş'ta offroad ile elde edilen başarının bir ilk olduğunu söyledi.

Offroad alanında uzun çalışmaların olduğunu belirten Kabakcı, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımızın özverileri bu branşın şehrimizin yapması ve geliştirebilmesi adına zaten uzun uğraşları vardı. Geçmişten bu güne baktığımızda Kahramanmaraş'ta hemen hemen bir çok branşı gerçekleştirirken, spor adına bu branş çeşitliliği açısından bu gün offraod da otomobil yarışlarında ortaya konulan performans küçümsenecek bir performans değil. Çünkü yıllardır emek veren şehirler ve takımlar var o açıdan ben tebrik ediyorum." 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Kahramanmaraş Temsilcisi Yunus Kaya da Offroad sporunun araçların bakımı ve sürücü tecrübesi ile kazanıldığını dile getirerek, "Arkadaşlarımızla ben gurur duyuyorum tebrik ediyorum bu başarılarından dolayı, çünkü orada şehrimizin adını en iyi şekilde temsil etti. Türkiye genelinde 7 ayaktan oluşan bir yarış bu bu yarışlarda alınan puanlar yıl sonunda inşallah taçlanacak."

Yarışta, S1 Klasmanında Ömer Kundakçı ve Servet Gül kullandığı aracın 2. olduğu, S3 Klasmanında Baki Arpasatan ve Metin Okumuş'un kullandığı aracın ise 4. olduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi