Kahramanmaraşlı çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde buluşacak. 23 Nisan etkinlikleri programı kapsamında Minik Kemancılar Keman Resitali, Küçük Doktorlar Atölyesi ve Yüz Boyama Atölyesi gibi hem eğlenceli hem de eğitici etkinlikler gerçekleştirilecek. Çocuklara ayrıca Türk Bayrağı ve çeşitli promosyon ürünleri de dağıtılacak.
23 Nisan günü AVM'nin etkinlik alanında saat 13.00’da başlayacak olan Minik Kemancılar Keman Resitali, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Yüz Boyama ve Küçük Doktorlar atölyeleri ise saat 14.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek.

KÜÇÜK DOKTORLAR ATÖLYESİ İLE ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK
Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak, bilgi ve becerilerini artırmak, boş zamanlarını kaliteli biçimde değerlendirmelerine olanak tanımak için faaliyetlerini sürdüren Çocuk Kulübü Atölyeleri’nde minikler, hem öğretici hem de eğlenceli bir deneyim daha yaşayacaklar. Çocukların boy ve kilo ölçümlerinin yapılacağı Küçük Doktorlar Atölyesi’nin minik konukları, uzman hekimlerin maketler üzerinden anlatımlarıyla insan vücudundaki organları tanıyacaklar. Minik ziyaretçiler, Çocuk Atölyeleri’nin 23 Nisan programındaki "Yüz Boyama" ve "Küçük Doktorlar Atölyesi" etkinliklerine ücretsiz olarak katılabilecekler.
Editör: Haber Merkezi