Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Afşin Buğday Hali esnafını ziyaret etti.

Kahramanmaraş TB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu , Afşin’deki esnafları 1 Ekim 2017 Pazar günü Kahramanmaraş Valiliği ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliği ile KAFUM Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Kahramanmaraş Tarım Fuarı’na davet etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Balsuyu, “Görev yaptığımız süre boyunca Kahramanmaraş'a ve ilçelerinde en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Afşin Buğday Hali esnaflarımızın uzun zamandır istediği parke çalışması Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılarak esnaflarımızın hizmetine sunuldu. Esnaflarımız güzel ve düz bir zemine kavuşmuşlar. Bu hizmette emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek tarım fuarına katılmaların rica etmek.” dedi.

Modern tarımının tanıtılması, çiftçilerin yeni, modern ve ileri teknoloji makinelerle buluşması adına bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan Kahramanmaraş Tarım Fuarının çiftçiler için çok verimli olacağını belirten Balsuyu, “Tarım makinaları ve teknolojilerinden, hayvancılık teknolojileri ve süt endüstrisine tohumculuktan, örtü altı yetiştiricilik ve modern meyveciliğe, fide ve sera teknolojilerine kadar geniş bir katılımcı profilini kapsayan Kahramanmaraş Tarım ve Hayvancılık Fuarı çiftçilerimiz için çok faydalı olacak. Hem çiftçilerimizi yeniliklerle buluşturacağız hem de çiftçilerimizin ürettiği ürünleri ülke kamuoyuna ve fuara gelen diğer ziyaretçilere tanıtacağız” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi