Kahramanmaraş'ta Hamidiye Yurtları tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi. 

Azerbaycan Bulvarı'nda açılan kermesin açılışı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay ile Hamidiye Yurtları Sorumlusu Abdullah Uçar tarafından yapıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel insanların güzel şeyler yaptığını belirtti.

Bu ülkenin cansiperane bir şekilde, ihlas ve güzellikle çalışan insanların gayretleriyle ayakta durduğunu dile getiren Mahçiçek, şunları söyledi:

"İşte bu gün bunun güzel örneklerinden biriyle beraberiz. Kadınıyla erkeği ile bu ülkenin güzel insanları ülkeye değer veren insanlar, kıymet veren insanlar geleceğine ışık tutan insanlar burada güzel bir çalışma yapmışlar. Açılışında bulunma imkanı verdiler, hayırlı ve bereketli olsun." 

Uçar ise Kahramanmaraş genelinde 4 bin civarında yatılı öğrenciye hizmet verdiklerini belirtti.

Bünyesinde barındırdığı öğrencilerin vatanına, milletine bağlı dinini, diyanetini bilen milli ve manevi değerlere sahip çıkacak bir nesil olarak yetişmesi için gayret sarf ettiklerini dile getiren Uçar, bu yurtlarda barınan öğrenciler ekseriyetle ihtiyaç sahibi olduğunu kaydetti. 

Kermesin, 14 Mayıs'a kadar devam edeceği bildirildi. 

Editör: Haber Merkezi