Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, bugün başlayan kar yağışının ardından karla mücadele ekiplerini seferber etti. Öğle saatlerinin ardından etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve ilçeye bağlı mahalle statüsündeki yerleşim yerlerinde bulunan ekipler karla mücadele çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 50 personel ile 4 greyder, 8 JCB, 1 paletli Beko, 1 kamyon, 2 kamyonet ve 3 traktörün yer aldığı çalışmalarda yol ve kaldırımlar kardan temizlenerek, tuzlama yapıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada belediye ekiplerinin 24 saat esasıyla görev yaptığını belirtti. Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Onikişubat Belediyesi olarak kış mevsimi dolayısıyla sorumluluk bölgemizde bulunan yerlerde tedbirimizi almıştık. Bugün başlayan kar yağışının ardından da Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, başta hastane, çamlık bölgeleri olmak üzere Hürriyet, Haydarbey, 12 Şubat gibi yağışların etkili olduğu mahallerde çalışmalara başladı. Yine ilçeye bağlı mahalle statüsündeki yerlerim yerlerinde de ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını rahat bir şekilde yapabilmeleri ve herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için ekiplerimiz 24 saat esasıyla özveriyle görev yapıyorlar. İnşallah bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”
Editör: Haber Merkezi