Kahramanmaraş'ta yerel habercilik yapan bir internet sitesinin genel yayın yönetmeni Mustafa Karaaslan ve yazı işleri müdürü olan oğlu Serkan Karaaslan'ın içinde bulunduğu araca silahla ateş açıldı.

Alınan bilgiye göre, Büğlek Mahallesi'ndeki bağ evinden kent merkezine gelen Mustafa Karaaslan ve Serkan Karaaslan'ın bulunduğu otomobile yolda kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahla ateş edildi. 

Saldıradan baba ve oğul Karaslan yara almadan kurtuldu. 

Olayın bildirilmesinin ardından jandarma ekipleri araçta ve bölgede inceleme yaptı. Yapılan incelemede, aracın bagaj kısmına bir mermi isabet ettiği belirlendi.

Mustafa Karaaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan bu saldırının Kahramanmaraş yerel basınına yapıldığını söyledi.

Güvenlik güçlerinin bu saldırıyla ilgili gerekli çalışmaları yaptığını belirten Karaaslan, şunları kaydetti: 

"Bağ evinden kent merkezine gelirken, yolda taş olduğunu görünce yavaşladım. O sırada silahla ateş açıldı. Çok şükür herhangi bir yara almadık. Bu konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerinin bir an önce suçluları bulacağını umut ediyorum."

Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan Deveboynu, Karaaslan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Deveboynu, saldırıyı kınayarak, olayın bir an önce aydınlatılmasını istedi. 

Editör: Haber Merkezi