Kahramanmaraş'ta Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar 83 kişi aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığı başvuruları için son tarih 12 Kasım olarak belirlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 16 Kasım'a kadar uzatıldı. Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanlığında AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal süreci değerlendirdi.

İl Başkanı Debgici konuşmasında adaylık sürecinin uzatıldığını söylerken aday adaylığı sürecinde geride bırakılan 7 günde büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle birlikte toplamda 83 kişinin resmi olarak aday adaylıklarını kabul ettiklerini söyledi.

İl Başkanı Debgici konuşmasının devamında Belediye Meclis Üyeliğinde ise toplamda 15 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal konuşmasında son olarak Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Çalıştayını değerlendirdi.

Milletvekili Sezal konuşmasının devamında ise Kahramanmaraş için birçok müjde verirken gerçekleştirilecek olan yeni çalıştayların müjdesini de sözlerine ekledi. Bunlardan en önemli olanının ise sanayi çalıştayı olduğunu ve gündemlerinde ilk plana aldıklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi