Kahramanmaraş Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası  (SMMMO) Başkanı Arif Şen ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan’ı ziyaret etti.

Vergi Haftası ve Muhasebeciler Haftasının birbirine çok yakın olduğunu söyleyen Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, “ Kahramanmaraş Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası  Başkanımız Arif Şen ve yönetim kurulu ile Afşin meslek mensubu arkadaşlarımızla birlikte, Muhasebeciler Haftası ve Vergi Haftası etkinlileri kapsamında bizleri ziyaret etiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olur” dedi.

Daha sonra konuşma yapan, Kahramanmaraş SMMMO Odası Başkanı Arif Şen, “ 1- 7 Mart Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında Afşin’imizde ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda Afşin vergi dairemizi ziyaret ettik. Muhasebeciler Haftası ve Vergi Haftası birbirinin ardından kutlanan iki süreçtir. Bu iki camia beraber çalışıyor ve aynı konuları paylaşıyor. Bu düşünceyle Kahramanmaraş ve Afşinli meslektaşlarımızla bir araya gelip vergi dairemize ziyarette bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Afşin Vergi Dairesi Müdürümüz Ebru Ayhan’a teşekkür ediyorum. Tüm vergi dairesi çalışanalarımızın işlerinde kolaylıklar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş SMMMO Odası Başkanı Arif Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ahyan’a ziyaretine Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Afşin Temsilcisi Ünal Peköz’de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi