Kahramanmaraş Piazza yeni yılda birer ziyaretçisine hayalleri süsleyen son model BMW’nin yanı sıra kampanyanın kazananlarına son model teknoloji ürünleri hediye ediyor. 

Kahramanmaraş Piazza, 1 Ekim - 31 Aralık 2015 tarihileri arasında devam edecek kampanyasında birer kişiye BMW 318i Sedan otomobil, 3 kişiye Ipad Air, 1 kişiye Macbook Air 13.3, 1 kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4 kişiye Iphone 6 1.6 GB Silver hediye edecek.

Belirtilen tarih aralığında aynı gün içinde toplamda veya tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza ziyaretçileri, hayalleri süsleyen hediyelere sahip olma şansına kavuşacak.

125 TL alışveriş karşılığındaki fiş ya da faturalarıyla Kahramanmaraş Piazza’daki danışma birimine başvuran ziyaretçiler, başvuru formunu doldurarak katılım kuponunu anında alabilecek.

Kampanyanın talihlileri ise daha sonra ilan edilecek bir günde, noter ve halkın huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, daha önce de ziyaretçilerini Mercedes A180 ve Mercedes C-180 otomobiller ile bir ev sahibi yapmıştı.

Editör: Haber Merkezi