Bir süredir tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybeden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç için Kahramanmaraş Milletvekilleri taziye mesajları yayımladı.

 
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın vefat haberinin duyulmasının ardından birçok siyasi isim Kılıç hakkında taziye mesajları yayımladı. Kahramanmaraş Milletvekilleri de İmran Kılıç’ın hayatını kaybetmesi sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla dile getirdi ve Kılıç için taziye mesajı yayımladı.

İŞTE O MESAJLAR:

Mahir Ünal: Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz İmran Kılıç’ı kaybettik. Güzel insan, değerli dost İmran hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin, AK Parti ailemizin, Kahramanmaraş’ımızın başı sağ olsun.
 
Celalettin Güvenç: Kahramanmaraş Milletvekilimiz, Yol ve Mesai arkadaşımız Sn. İmran Kılıç'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. İmran Hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

Ahmet Özdemir: Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz İmran Kılıç hocamızı kaybettik. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Ailesinin, sevenlerinin ve AK Partimizin başı sağ olsun.

Mehmet Cihat Sezal: Değerli büyüğümüz, Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç Hocamızı kaybettik. Yeri zor dolacak. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesinin, sevenlerinin ve Ak Parti Camiasının başı sağ olsun.

Habibe Öçal: Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli insan ve kıymetli dava arkadaşımız İmran Kılıç'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum, ailesinin ve Kahramanmaraş'ımızın başı sağ olsun.

Ali Öztunç: Bir süredir tedavi gördüğü koronavirüse yenik düşen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine, hemşerilerime sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun…

Sefer Aycan: Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesinin ve Türk Milletinin başı sağ olsun.

Başkan Güven ve Başkan Safi’de mesaj yayınladı

Mehmet Fatih Güven: “Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın İmran KILIÇ'ın vefat haberini üzülerek aldım. Değerli hocamıza Rabbimden rahmet, Ailesi, Yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. 
Mekanı cennet olsun. Başımız saolsun.”

İsmail Safi: “ Kahramanmaraş Milletvekilimiz, değerli insan ve kıymetli dava arkadaşımız İmran Kılıç'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun inşallah. 
Ailesine, sevenlerine ve ak parti camiamıza  başsağlığı diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi