Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Milletvekili olmadan önce Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nın yıllarca başkanlığını yaptığını belirterek, vakfın çok önemli çalışmalar yaptığını söyledi.


Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Kadın Komisyonları Başkanı Şaduman Bayazıt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmada Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nınKahramanmaraş’ıngelişimine ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığını vurguladı.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nın yıllardır “sahiplenme’’ duygusuyla hareket ederek, gurbetteki öğrencilerine sahip çıktığına da işaret ederek, vakfın ülkemize ve Kahramanmaraş’a eğitim alanında da önemli hizmetler sunduğunu hatırlattı.
Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nın Kahramanmaraş’a ekonomik, sosyal ve kültürel alanda da önemli hizmetler yaptığına dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, vakfın Kahramanmaraş’ın kültürünü her alanda yaşatmak için büyük çaba harcadığını bildirdi.


Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Kadın Komisyonları Başkanı Şaduman Bayazıt ziyaret sırasında, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nuAnkara’da eğitim gören öğrenciler yararına 22 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen tanışma ve çay partisi etkinliğine davet etti.
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu açıkladı.
Editör: Haber Merkezi