Atatürk Caddesi üzerindeki yaya kaldırımlarında kar temizliği yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Gün içerisinde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, yaya kaldırımlarının üzerinde bulunan karları temizledi. Tuzlama çalışmasının da yapıldığı çalışmada, vatandaşların mağdur edilmemesi için gayret gösteriliyor.

Afşinli Esnaflardan, Başkan Erkoç’a teşekkür

Atatürk Caddesinde üzerinde bulunan esnaflar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin, ücretli park uygulaması için ve yaya kaldırımlarında yapılan kar temizliği için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin faydalarını görmeye başladıklarını ifade eden esnaf Halil Yılmaz, “ Afşin’imizde esnafların ve vatandaşların rahat edebilmesi için kaldırımlarımızda kar temizliği yapılıyor. İnsanlarımız rahat bir şekilde hayatlarını sürdürüyorlar, alışverişlerini yapıyorlar. Ayrıca yeni uygulanmaya başlayan parkomat sistemi Afşin’imiz için güzel bir çalışma oldu. Ana caddelerimizde bir rahatlama oldu. Vatandaşlarımız araçlarını park ediyor ve saatlik 1 TL ücret ödüyor. Araç sahibi aracını park ediyor ve esnaflardan istediği gibi alışverişlerini yapıyor.  Bu çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve emekleri bulunana bütün yetkililerimize teşekkür ediyorum.

Bir başka esnaf Hacı Mehmet Özpolat’ta Afşin’de yapılan karla mücadele çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve belediye çaşanlarına teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi