Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Berberoğlu’nun yerine Sakarya Belediyesinden Bilal Atalay Selamet getirildi.

31 Mart Yerel Seçimlerde Kahramanmaraş Büyükşehir belediye Başkanlığına seçilen Hayrettin Güngör kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Belediye içerisinde bir çok görev değişikliğine giden Güngör’ün en son değişikliği ise Basın Müdürü Cengiz Berberoğlu oldu. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Berberoğlu’nun bugün itibari ile görevden alındığı öğrenildi. Cengiz Berberoğlu’nun basın müdürlüğü görevinden alınmasından sonra yine Basın Müdürlüğünde görevli bir çok kişinin de başka birimlere gönderileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Cengiz Berberoğlu’ndan boşalan basın müdürlüğü koltuğuna Sakarya Büyükşehir Belediyesinde görev yapan Selamet Atalay’ın oturacağı öğrenildi. Bilal Atalay Selamet Kimdir? Sakarya doğumlu olan Selamet, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğünde metin yazarı ve haber sorumluluğu görevlerinin ardından Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde Basın-Yayın sorumlusu olarak çalıştı. 2015 yılında SASKİ Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı.

Editör: Haber Merkezi