Afşin Kafkas Kültür Derneği ( KAFDER), Ramazan ayı dolayısıyla ilçe protokolü ve üyelerine iftar verdi.

Bahar Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar programında konuşma yapan Afşin Kafkas Kültür Derneği ( KAFDER) Başkanı Mete Başaran, üyeleri ve misafirleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Ramazan deyince ilk aklımıza gelen paylaşmak, asılında bunu sadece Ramazanda da değil yılın 12 ayı yapmamız lazım, olanı olmayanla paylaşmamız lazım. İnşallah bu ayda tutuğumuz oruçların ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum.” Dedi.

KAFDER birlik ve beraberlik ortamını yakalamak çalışmalara devam edeceklerini belirten KAFDER Başkanı Mete Başaran, “Bu güne kadar dernek yöneticilerin yaptıkları işlerden dolayı derneğimiz gündemde kaldı. İnşallah bizlerde bu görevi daha iyi yapmak ve ileriye nasıl götürürüz bunun gayretinde olacağız. Bu güne kadar ve şuan görevde olan tüm dernek yöneticilerimiz bizleri gururlandıracak şekilde çalışmalar yapıyorlar. Bu iftarımız bir ilk oldu inşallah seneye iftarda daha güzel bir organizasyon olur. Emeği geçenlere ve bizleri kırmayarak iftara teşrif eden misafirlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

İftar programına Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan, daire amirleri ile dernek üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi