Afşin Kafkas Kültür Derneğinin yeni başkanı Ahmet Özcan oldu.

Afşin’de uzun yıllar faaliyette bulunan Afşin Kafkas Kültür Derneğinde yaklaşık 1 yıldır dernek başkanlığı yapan Mete Başaran başkanlık koltuğunu İş adamı Ahmet Özcan’a devretti.

Dernek binasında yeni yönetimle bir araya gelen Ahmet Özcan, bir yıldır dernek başkanlığı yapan Mete Başaran’a teşekkür etti.

Devir teslim töreninde konuşan Afşin Kafkas Kültür Derneği Başkanı Ahmet Özcan, bu güne kadar Kafkas kültür derneğine destek verdiğini belirterek, bu günden sonra daha fazla yükün kendi omuzlarında olduğunu belirtti.

Özcan “ Bu güne kadar birçok işler yaptık Eski başkanlarımızla birçok projeler uyguladık. Mete Başaran başkanım işlerinin yoğunluğundan dolayı başkanlığı bize devretti. Bizler kendisini artık bir tamate olarak görüyoruz. Onun fikirlerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Kişiler yıllardan beri değişmiştir ve değişmeye devam edecektir. Bizler de baki değiliz. Gücümüzün tükendiği yerde bu bayrağı yeni arkadaşlarımıza vermekten onur duyarız. Kişiler değişir ama Afşin Kültür Derneği büyümeye devam edecektir “dedi.

Dernek başkanlığı süresince Afşin sınırları içerisinde yaşayan Çerkezlerin hem gözü hem kulağı olduğunu belirten Başaran “Dernek başkanlığı süre zarfında derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek, haklarını hakkaniyet çerçevesinde gözetmek ve imkânların el verdiği nispette üst düzeyde yararlanmayı bir görev bildik. Afşin Kafkas Kültür Derneğinin  gelişimine ve değişimine katkıda bulunmayı, bunları yaparken de bizi biz yapan değerlerden taviz vermemeyi yeğledik. Bugün bu görevi hakkıyla yapmanın huzuru içerisindeyim. Görev sürem boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen öncelikle dernek üyelerime,  hizmetlerimizde gönül birliği yaptığım yönetim ve denetim kurulu üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Hizmet bayrağını bizden devralan ve bunu daha yukarılara taşıyacağı inancını taşıdığım Ahmet Özcan’a görevinde başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

Yemekli yapılan devir teslim sonrasında yönetim topluca fotoğraf çektirerek katılımcılara teşekkür edildi.

Editör: Haber Merkezi