Afşin Arıtaş Mahallesi Göllüce Mezrasında bir grup bayan evlerinde 20 gündür su akmadığı gerekçesiyle, Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Afşin Şubesi’ne gelerek eylem yaptılar.
Afşin Arıtaş Mahallesi Göllüce Mezrasında bir grup bayan, KASKİ Afşin Şubesi’ne geldi. Ellerinde taşlarla ile birlikte gelen bayanalar KASKİ Afşin Şube Müdürü’nün kendileriyle görüşmesini istedi. Yaklaşık 1 saat KASKİ Afşin Şube Müdürünün gelmesini beklediler.
Gelen bayanlar adına konuşma yapan 64 yaşındaki Döndü Volkan, “Büyük şehir olmak kolay, fakat bizim derdimizi anlamaları zor. Mahallemizde uzun süredir su yok. Hepimiz hastayız. Biz kendilerinden sosyal tesis istemiyoruz sadece su istiyoruz. Büyük şehir dediler verdik oyumuzu. Çocuklarımız hasta oluyor. Kötü konuşmak istemiyoruz. Böyle haksızlık olamaz. Yetkililer biran önce bu sorunu çözsünler” dedi.
Konuşmalar sonrası gelen KASKİ Afşin Şube Müdürü Mesut Demir, sorunun çözülmesi için çalışma yaptıklarını kaydetti. Grup olaysız bir şekilde dağıldı.
 
Editör: Haber Merkezi