1. Lig’de top koşturan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü oynadığı play off maçını da kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Afşinli sessiz sporcular 2014-2015 futbol sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Afşin İşitme Engelliler Futbol Takımıyla birlikte süper lige yükseldiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

İşitme Engelliler Futbol Takımının Kahramanmaraş ve Afşin'i süper lig'de temsil edeceklerini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Kabakçı, "İşitme Engelliler futbol liginde sezon içerisinde oynadığı başarılı müsabakalardan sonra süper lige yükselme yolunda önemli bir adım attı. İşitme Engelliler 1. Lig 8. Grup Play Off oynama başarısı yakalayan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübümüzün Adıyaman' da oynadığı müsabakada Şanlıurfa İşitme Engelliler Spor Kulübünü 5-1 mağlup ederek işitme engelliler Süper ligine yükselmesinden dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim." dedi.
Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübünün süper lige çıkarak çok önemli bir başarı elde edildiğinin altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı yayınladığı tebrik mesajında '' Üstün bir performans sergileyerek Süper Lige çıkma başarısı yakalayan Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübümüzün, Adıyaman' da oynadığı play off müsabakasında Şanlıurfa İşitme Engelliler Spor Kulübünü 5-1 mağlup ederek işitme engelliler süper ligine yükselmesinden dolayı Afşin İşitme Engelliler Kulübümüzün Yönetici, sporcu ve  emeği geçen tüm kahramanlarını tebrik ediyorum '' ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi