İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, İYİ Parti Kahramanmaraş heyeti olarak verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, Kahramanmaraş’ımızın ve ilçelerimizin sorunlarını, sıkıntılarımızı genel merkezimize ilettik.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de Afşin’de ağırlamaktan gurur duyacağımızı belirterek genel başkanımızı Afşin’e davet ettik.” Dedi.



İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Ali Taşkale’nin de bulunduğu genel merkez ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel şu ifadelere yer verdi:

“İyi Parti Kahramanmaraş Teşkilatlarımızla ilçe başkanlarımızla beraber Türkiye’nin İyilik harekâtının merkezi genel merkezimize ziyarette bulunduk. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu, Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz, İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Tolga Akalın ve Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı’yı ziyaret ettik. Verimli bir ziyaret gerçekleştirdik Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını vatandaşlarımızın sıkıntılarını genel merkezimize ilettik. Genel merkezimiz ile koordineli şekilde çalışıyoruz, sahadan vatandaşlarımızdan aldığımız sorunları ve talepleri genel merkezimize ilettik.”

GENEL BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ’I ÖRNEK GÖSTERDİ

Başkan Çabukel, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kahramanmaraş’ın teşkilatlanmada ve çalışmalarda örnek teşkilatlardan birisi olduğunu ifade ettiğini” belirtti ve açıklamasını şöyle sürdürdü.

“ Sayın Genel Başkanımız Meral Hanım’a Kahramanmaraş’ımızın sorunlarını, taleplerini ve çalışmalarımızı ifade ettik. Kendisi verdiğimiz notlar eşliğinde Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında mecliste çalışma başlatacağını ifade etti. Genel Başkanımız yakın zamanda planlanacak program ile hem Kahramanmaraş merkezi hem de bir kaç ilçemizi ziyaret edecek.”

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İYİ Parti Kahramanmaraş heyeti ile yaptığı istişare toplantısında tüm Türkiye’de ve Kahramanmaraş’ta çok güzel bir ivme yakalandığını, milletin İYİ Parti’yi iktidarda görmek istediğini söyleyen Çabukel, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün Kahramanmaraş’ta da Türkiye’de de İYİ Partimize vatandaşlarımızın teveccühü her geçen gün artıyor. İnşallah milletimizin desteğiyle ülkemize iktidar olduğumuzda vatandaşlarımıza refah seviyesi yüksek İYİ bir dönem yaşatacağız. Hem genelde hem yerelde iyi politikalarımızla ben değil biz diyen bir anlayışla bunu başaracağız.”

Editör: Haber Merkezi