İYİ Parti Afşin Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız, Arıtaş Mahallesi'nde coşkuluyla karşılandı.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını devam ettiren İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Adem Yıldız, beraberindeki belediye meclisi üyesi adayları ve partililerle birlikte Arıtaş Mahallesini ziyaret etti.

Kendisini karşılayan vatandaşlara konuşma yapan İYİ Parti Belediye Başkanı Adayı Yıldız, "31 Mart'ta yapılacak seçim Artıraş'ta, bugün bitti" dedi.

Afşin'e hizmet için bu yola çıktıklarını ifade eden Yıldız, " Tek derdi Afşin olan, Afşin'e hizmet etmek için kalbi atan güzel bir kadro oluşturduk. İnşallah sizlerin de desteği ile Afşin'de bazı şeyler değişecek. Listemizde yer alan isimlerle birlilikte, vatandaşlarımızın da fikrini alarak Afşin'e ve mahallelerine birlikte hizmet edeceğiz. Bizleri çok güzel karşıladınız. Sizlerin önce duasını sonra desteğinizi istiyoruz. Arıtaş, İYİ Parti ile hak ettiği hizmeti alacak" diye konuştu.

Yıldız ve beraberindeki heyet, konuşmanın ardından esnafları ziyaret etti. Yıldız, ziyaretlerinde de Arıtaş ve Afşin için yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi