İYİ Parti'den Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıklayan Doç. Dr. Bülent Meşe ilk ziyaretini babaocağı Afşin'e gerçekleştirdi.

İYİ Parti Afşin İlçe Teşkilatında, İYİ Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve partililerle bir araya gelen Milletvekili aday adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, ilk ziyaretini Afşin'e gerçekleştirmesinin kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti.

İYİ Parti olarak ülkeye daya iyi hizmet yapacaklarını düşündüğünü söyleyen Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Meşe, "Kahramanmaraş ve ülkemizin genelinde gönüldeşlerimiz bizlerle birlikte. Bizim daha iyi hizmetler yapacağımız düşünüyoruz. Ülkemizin menfaatleri ve daha iyi noktalara gelebilmesi için, ülkemizi daha müreffeh, refah seviyesi yüksek bir ülke yapabilmek için, bölgemizi, şehrimizi ve ilçelerimize hayırlı işler yapabilmek için bu yola çıktık. İnşallah, Allah çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eder. İnşallah bu memleket için güzel şeyler yapma fırsatı bizlere verilir." dedi.

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti'ye olan teveccüh ve ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Meşe, "Kahramanmaraş tüm ilçeleriyle ve mahalleleriyle bir bütündür. Afşin benim baba ocağım. Ben bu güne kadar bir hekim olarak Kahramanmaraş'ın varına, yoğuna elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım. Bundan sonra da bir siyasetçi olarak halkımız teveccüh gösterir ve görev verirse elimden gelen tüm çabayı sarf etmeye hazırım. Afşinli hemşerilerimiz, partililerimiz bizleri çok iyi karşıladılar. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu memleketin ve insanlarının daha iyi, daha güzel noktalara ulaşabilmesi için, eğitim seviyesi daha yüksek, sosyal birlikteliği daha yüksek, ayrışmanın olmadığı bir Türkiye diliyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse onun olacağına inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

Ziyaretinden dolayı İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Doç. Dr. Bülent Meşe ve beraberindeki heyete teşekkür eden İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, "Afşinli hemşerimiz Doç. Dr. Bülent Meşe partimizden aday adaylığını açıkladı ve seçim çalışmalarına başladı. İlk ziyaretini de baba ocağı olan Afşin'e gerçekleştirdi. Bundan dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

"Meral Akşener 5 Mayıs'ta Kahramanmaraş'a geliyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Kahramanmaraş'a gelerek miting düzenleyeceğini söyleyen İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, " Genel Başkanımız Meral Akşener, 5 Mayıs Cumartesi günü Kahramanmaraş'ta olacak. Müftülük meydanında partililerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek miting gerçekleştirecek. Tüm Afşinli hemşerililerimizi ve partililerimizi bu mitinge davet ediyorum."açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi