AK Parti “Güven” Dedi
 
AK Parti Genel Merkezi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Seçim İşleri Aday Tespit Üst Kurulu’nun yaptığı çalışmalar neticesinde ilçe belediye başkan adayları kesinleşti. AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven oldu.
 
“Afşinlilerle birlikte, dostça, kardeşçe, barış ve huzur içerisinde seçim çalışmaları yapacağız” diyen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti Genel Merkezi’miz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkan Adayını belirledi. Öncelikle Afşin’imize ve partimize hayırlı olmasını dilerim. Şimdiye kadar 2 dönemdir Belediye başkanlığını yapan diğer belediye başkanlarımız, Afşin’imize barış ve huzur içerisinde ilçemize zarar vermeden, ilçemizde yaşayan insanlara saygıdan kusur etmeden dostça, insanca hizmet etmişlerdir. Bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte, belediye başkan adayımız Mehmet Fatih Güvenle, birlikte el ele, gönül gönüle,  Belediye Başkan Aday Adaylarımızla ve tüm Afşinlilerle birlikte, dostça, kardeşçe, barış ve huzur içerisinde seçim çalışmaları yapacağız. Başbakanımızın, 2002 Kasım ayında başlattığı hizmet yürüyüşünü 31 Mart 2014 tarihinden itibaren yine tüm Afşinli hemşehrilerimize birlikte el ele gönül gönüle sürdüreceğiz. ”dedi.
-“Birlik ve beraber olma zamanı”
 
Birlik ve beraber olma zamanı diyen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Bugünkü yapılan açıklamayla partimizin Afşin Belediye Başkan Adayı açıklandı. Görev tarafıma tevdi edildi. Üzerimizdeki yükün ve sorunluluğun bilincindeyiz. Bundan sonraki süreçte, Afşin için, memleketimiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Başta ilçe başkanım olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerimize ve aday adayı arkadaşlarımıza yaşanan olumlu süreç için çok teşekkür ederim. Şimdi çalışma zamanı. Birlik ve beraber olmanın zamanı. Rabbim Afşin ve Memleketimizin yar ve yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Kahramanmaraş ilçe belediye adayları şu isimlerden oluştu;
 
Afşin Mehemt Fatih Güven,
Dulkadiroğlu: Necati Okay
Elbistan: Durmuş Küçük,
Ekinözü: Nursi Çeleğen
Onikişubat: Hanifi Mahçiçek
Nurhak: Ali Uzun
Pazarcık: Yakup Hamdi Bozdağ
Türkoğlu: Osman Okumuş
Andırın: Baki Tezcan
Göksun: Hüseyin Çoşkun Aydın
Çağlayancerit: Hüseyin Kızıleski
Editör: Haber Merkezi