İşletmesini yaptığı Efsus Şarküteride basın mensupları ile bir araya gelerek, adaylığını açıklayan İhsan İşbilir, “Afşin İş Dünyasına Beyaz Sayfa açmak için bu yola çıktım” dedi.

Afşin’in ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan bir ilçe olduğunu ifade eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, “Afşin İş dünyasında hizmet veren, Esnaf ve Sanatkarlar olarak Ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan bir İlçeyiz. Ülkemizin 3’te 2 Elektrik ihtiyacını karşılayan bir şehirde yaşıyoruz. Kendine has lezzetleri ve ürünleriyle, ekonomiye yön veren lokomotif konumundayız. Bu şehrin Bereketli topraklarında, Tarladan sofraya uzanan lezzetleriyle bizleri büyüleyen ürünlerimiz vardır. Aynı zaman da Tarihin huzurla buluştuğu bir şehirde yaşıyoruz. Bu bağlamda, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası, önemli bir görevi ifa etmek üzere kurulmuş önemli bir kurumdur.  48 yıllık geçmişi ile çeyrek asırdır, ilçemiz esnaf ve sanatkarların hizmetinde olan bu kurumun bir üyesi olarak, yine bu kuruma üye tüm esnaf ve sanatkar arkadaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, “Afşin İş Dünyasına Beyaz Sayfa” sloganıyla bir yola çıkmış bulunuyorum. “ diye konuştu.

Hizmet aşkı ve sevdası bu yola çıktığını ifade eden İşbilir, Afşin esnaf ve sanatkarından destek isteyerek, şu ifadelere yer verdi:

“Değerli esnaflarımızla istişareye ve paylaşıma açık bir ortam kurmayı,  acılı ve sevinçli günlerinde yanlarında olmayı, yeni ufuklara yelken açmak isteyen her esnafımıza proje desteği sağlamayı hedefliyoruz. Rabbim bu görevi bizlere nasip ederse, oda başkanlığımız dönemimde, ne oda kapısı, ne sekreterlik kapısı nede başkanlık kapısı kapalı olmayacak. Tüm esnaf ve sanatkarımızla güzel Afşin’imizin güzel insanları en güzel şekilde ağırlanarak güler yüzle karşılanıp güler yüzle uğurlanacaktır. Başta esnafımız olmak üzere, memleketimizin bütün insanlarına, kurum ve kuruluşlarına  elimizden geldiğince sadece odamızın değil Afşin’imizin gelişmesi adına yapılacak her hareketin yanında ve destekçisi olacağız. Odamıza güven duyarak üye olmuş tüm esnaf ve sanatkarlarımızın ödediği aidatların, bir kuruşu dahi ziyan edilmeden yine esnaf ve sanatkarımıza hizmet olarak dönecektir. Dolayısıyla esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmek için bugün itibariyle adaylığımı açıklıyorum. Yarın itibariyle de esnaf ve sanatkarlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek destek ve dualarını talep edeceğiz. İlk kurulduğu günden bu yana, başta kurucuları olmak üzere bugüne kadar ilçemiz esnaf ve sanatkarlarına hizmet eden başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu yarışta aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Afşin’imize, Odamıza, Esnaf ve Sanatkarımıza Hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Rabbimden temenni ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi