Afşin’de faaliyette bulunan Kıraç İnşaat, Afşin Un, Kıraç Beton Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Koray Kıraç, bin 500 kişilik iftar programı düzenlendi.

Saklı Bahçe Kır Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına katılan misafirleri kapıda karşılayan İşadamı Koray Kıraç, davetlilerle yakından ilgilendi ve iftara gösterilen ilgi ve alakadan dolayı katılan misafirlere teşekkür etti.

Mübarek ramazan ayında bir araya gelmenin çok anlamlı olduğunu dile getiren Kıraç, “ Ramazan ayını, Müslümanlara birlik, beraberlik getirmesini niyaz ediyorum. Gerek ülkemizde gerekse Müslüman kardeşlerimizin yaşamış olduğu coğrafyalarda zaman zaman ciddi manada sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. İftar nedeniyle dostlarını kapıda karşılayan Kıraç İnşaat, Afşin Un, Kıraç Beton Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Koray Kıraç, davetlilerle yakından ilgilendi. İftar nedeniyle biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten işadamı Koray Kıraç, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik duygularının en çok yaşandığı aydır. Ramazanın eşsiz ruhu içinde bir araya geldiğimiz bu günde dostlarımızla biraraya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Amaç birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaktır. Yemeğimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Saklı Bahçe Kır Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Emniyet Müdürü Turan Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ile bin 500 kişiye yakın davetli katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi