Afşin İş Bankası Müdürü Mustafa Karadağ, 12-13 Haziran tarihleri arasında altın günlerinin olduğunu belirterek tüm Afşin halkını davet etti.

Afşin İş Bankası Müdürlüğü, 12-13 Haziran tarihleri arasında altın günleri düzenliyor. Hedef kitle olarak ev hanımları belirlendi.

Yastık altındaki altınları ekonomiye kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Afşin İş Bankası Müdürü Mustafa Karadağ, “İş bankası Afşin şubesi olarak 12-13 Haziran tarihlerinde altın günü düzenliyoruz. Buradaki hedef kitlemiz ev hanımları. Bu altın gününde ev hanımlarının yastık altlarındaki eski altınlarını alıp bunun yerine gram karşılığında gram altın vererek hesaplarına gram altın yatırıyoruz. Bu sayede hem yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılmış olacak hem de evde altın saklama ve çalınma riskinden kurtulmuş oluyorlar. Ayrıca müşterilerimizin bu yatırımdan hiçbir zararı olmuyor. Müşterilerimiz bizlere kaç gram altın getirmişlerse hesaplarına o kadar gram yatmış olacak. İşçilik düşümü ve benzeri düşümler kesinlikle söz konusu olmayacak.”dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi