Elbistan ilçesinde intihar etmek amacıyla kullanılmayan yüksek bir binaya çıkan genç kadın itfaiye şube müdürü tarafından son anda kurtarıldı.

Elbistan ilçesinde genç bir kadın intihar etmek için Orhangazi Mahallesindeki kullanılmayan bir binaya çıktı.

Genç kadının binaya çıktığını gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye, 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis olay yerini kordona alırken, itfaiye ekipleri de genç kadının bulunduğu yönde güvenlik hava yastığı açtı. Polis memurları ile itfaiye görevlileri kadının bulunduğu yere çıkarak ikna etmeye çalıştı.

Kontrolsüz hareketler yapan genç kadın yürekleri ağıza getirdi. Olay yerinde toplanan kalabalığın atlama çığlıklarına rağmen binanın tepesine çıkmak için merdivene tırmanmaya başlayan genç kadın itfaiye müdürü Lütfi Demir’in atik davranması ile ayaklarından yakalandı.

Polis memurlarının da anında müdahale ettiği genç kadın sakinleştirilmeye çalışıldı.

Sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı kadın önce hastaneye ardından da ifadesi alınmak üzere Elbistan Emniyet Müdürlüğüne Götürüldü.

İtfaiye müdürünün son anda yaptığı hamle ile kurtarılan kadının 26 yaşındaki D.G. olduğu, intihara sürükleyen sebebin ise ailevi sorunlar olduğu öne sürüldü.

Editör: Haber Merkezi