Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zihni Şahindaş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İmam Hatip Lisesi’ne yeni bina yapılacağını belirterek, bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı 2013 yılında Afşin’e 5 okul yapılması için çalışmaları başlattı.  Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zihni Şahindaş,  okul yapılması için emeği geçenlere teşekkür etti.

Hükümet yetkililerine teşekkür eden Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zihni Şahindaş, “İmam Hatip Lisesi’nin 4+4+4 eğitim sitemiyle önü açıldı. Bu nedenle hem ülkemizde hem de ilçemizde okulumuza rağbet arttı. Okulumuzun fiziki şartları oldukça kötü ve sınıf mevcutları artmıştı. Bu nedenle öğrencilerimize kaliteli bir eğitim veremiyordu. Okul aile birliği olarak ilçemize yeni bir bina yapılması için çalışmalarımız oldu. Hükümetimiz bu sesimizi duydu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yerel gazeteden okuduğuma göre Milli Eğitim Bakanlığımız, Afşin’imize 5 adet okul yapmayı planlamış. Bu planlanan okullardan bir tanesi de bizim okulumuz. Ben buradan sizlerin aracılığı ile Hükümetimize, Kahramanmaraş Valimize ve emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz. Afşin’imize hayırlı olsun.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi