İlim Yayma Cemiyeti Afşin Şubesi Başkanı Dt. Muhammet Çığlı, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Ünal Peköz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Ünal Peköz’ü makamında ziyaret eden İlim Yayma Cemiyeti Afşin Şubesi Başkanı Dt. Muhammet Çığlı, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

İlim Yayma Cemiyeti'nin milletin milli ruh köküne bağlı insanları yetiştirme gayesinde olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Peköz, “İlim Yayma Cemiyetimiz eğitimlerini tamamlamak üzere ilçemize gelen gençlere kapılarını açan, eğitime verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarındandır. İlim Yayma cemiyeti de genç nesillerin geleceğe umutla bakabilmelerini sağlayacak imkânlar sunan, vatanını ve milletini seven, öz değerlerine sahip çıkan bir cemiyettir. Çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

AK Parti’deki bayrak yarışını teslim almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Peköz, "Beni bu göreve layık gören değerli yöneticilerimizi asla mahcup etmeyecek ve her kesime eşit davranacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin 2019 yılında gerçekleştirilecek seçimlerde çıtayı yukarılara çıkarmak olduğunu belirten Peköz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.


 

Editör: Haber Merkezi