Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gerekli tüm tedbirleri alıyor.
Kurban bayramının yaklaşması sebebiyle Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe jandarma Komutanlığı ile bir koordinasyon toplantısı yapıldı.
Merkez Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdal Uyar'ın da katıldığı, Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleşen koordinasyon toplantısında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muttalip Kurt, veteriner hekimler Yunus Bal ve Sabri Datlı tarafından kurban bayramında yoğunlaşacak olan hayvan hareketleriyle ilgili İlçe Jandarma personeline bilgi verdi.
Koordinasyon toplantısında konuşan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muttalip Kurt, "Yaklaşan kurban Bayramı sebebiyle yoğunlaşacak olan hayvan hareketleri ve bu hareketlere bağlı olarak yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçebilmek amacı ile bu toplantıyı yapıyoruz. Asayiş ekiplerimizle koordineli bir şekilde çalışarak, gerek üreticilerimizin mağdur olmaması gerekse bütün Afşin halkının  kurban İbadetini yerine getirirken sağlıklı hayvana ulaşması için tüm tedbirleri alıyoruz. Amacımız halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesine katkıda bulunmaktır."dedi.
 

Editör: Haber Merkezi