Kahramanmaraş ve ilçelerinde görev yapan müftüler, İl Müftüsü Muhammed Mustafa Gevher başkanlığında Elbistan’da bir araya geldi.
2014 yılının masaya yatırıldığı ve 2015 yılının da planlamasının yapıldığı toplantı; Elbistan Müftülüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Mustafa Gevher, Elbistan İlçe Müftüsü Muhsin Demirel, Ekinözü İlçe Müftüsü Emin Patan, Afşin İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım, Andırın İlçe Müftüsü Tayyip Koçer, Çağlayancerit İlçe Müftüsü Adem Bozkurt, Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay, Göksun İlçe Müftüsü Mustafa Türken, Nurhak İlçe Müftüsü Birol Deveci, Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir, Pazarcık İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç ve Türkoğlu İlçe Müftüsü Abdussamet Pat katıldı.

Toplantı hakkında açıklama yapan Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Mustafa Gevher, 2014 yılındaki çalışmaları değerlendirdiklerini ve 2015 yılındaki çalışmaların da planlamasını yaptıklarını söyledi. Gevher, “Her ay ya da iki ayda bir ilçe müftülerimizle bir araya geliyoruz. Bu toplantılarımızı zaman zaman il merkezinde yapıyoruz. Zaman zaman da ilçelerimize geliyoruz. Bugün de Elbistan ilçemizde yapma kararı aldık. Göreve yeni başlayan İlçe Müftümüz Muhsin Demirel’e hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Gündemimizde ağırlıklı olarak 2014 yılının nasıl geçtiğini ve ne hizmetler yaptığımızı belirliyoruz. Eksikliklerimizi ortaya çıkarıyoruz. Bunları masaya yatırdık. Bu anlamda da 2015 yılı çalışma ve eylem planımızı hazırladık. Tüm ilçe müftülerimizle birlikte 2015 yılında yapılacak çalışmaları da beliriyoruz. Biz, yapacağımız iş ve işlemleri ilçelerimizle birlikte istişare ediyoruz. Bu tür istişareler sonucunda da daha iyi neticeler elde ediyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi