Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Namık Kemal İlkokulunu ziyaret etti.

Okul ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, "Çocukların geleceğe hazırlanmasının büyük sorumluluk gerektirdiğinin farkındayız" dedi.

Yaz tatilinin ardından Afşin'den yaklaşık 20 bin öğrencinin ders başı yaptığını dile getiren Turan, "İlçemizde 2019-2020 eğitim öğretim yılı sorunsuz bir şekilde başladı. Bütün öğrencilerimiz okulun ilk günü kitaplarınız hazır buldular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm öğrencilerimizi kitaplarını teslim ettik. İlçemizde bulunan tüm okullarımız eğitim ve öğretime hazır vaziyette. Öğrencilerimize en iyi eğitim hizmetini sağlamak adına gayretlerimiz devam ediyor. Çocukların geleceğe hazırlanmasının büyük sorumluluk gerektirdiğinin farkındayız ve geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. " diye konuştu.

Yeni öğretmenlerin görevlendirmesini yapıldığına değinen Turan, "Afşin'imizde 104 sözleşmeli öğretmen göreve başladı. Yeni gelen öğretmenlerimizle ilçemizdeki öğretmen açığımız önceki yıllara nazaran daha da azaldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak görevimiz ilçemizdeki eğitim ve öğretimi sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlamak ve öğrencilerimize en iyi eğitimi vermektir. Öğrencisi olduğum, öğretmenlik yaptığım ve okul idareciliğini yaptığımı Namık Kemal İlkokulunu ziyaret etmekten dolayı ve buradaki öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. İlçemizdeki tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idarecilerine başarılı bir yıl diliyorum." açıklamasında bulundu.

Turan, konuşmasının ardından öğrencilere başarılar dileyerek öğütlerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi