Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, Ankara Tarım Bakanlığı Merkez Teşkilatına atandı.

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, Afşin'de veda ziyareti gerçekleştirdi. Ankara Tarım Bakanlığı Merkez Teşkilatına ataması gerçekleşen Emiralioğlu, Afşin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muttalip Kurt'u ve kurum personellerini ziyaret ederek helallik aldı.

Kahramanmaraş’ın hayvansal üretim anlamında Türkiye’de en fazla artış sağlayan il olduğunu belirten Emiralioğlu, ilçe müdürlüklerinin desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Emiralioğlu, “Yaklaşık 6 yıldan beri Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yapmaktaydım. 2012 yılı mayıs ayında başlamıştım göreve bu hafta sonu itibariyle ise Kahramanmaraş’tan ayrılıp Ankara’ya Tarım Bakanlığı Merkez Teşkilatında görevlendirildim. Kahramanmaraş’ta çok güzel anılarımız oldu. Elimizden geldiği kadar yoğun bir şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Tabi bu görevi yaparken özellikle ilçe müdürlüklerindeki personellerimiz ve müdürlerimiz başta olmak üzere çok önemli destek verdiler. Bu anlamda Kahramanmaraş tarımda önemli katılar yapmaya çalıştık. Özellikle hayvansal üretim çalışmalarımızda ciddi artışlar oldu. Son 4 yıllık süre içerisinde Kahramanmaraş hayvansal üretim anlamında Türkiye’de en fazla artış sağlayan il oldu. Ben bu anlamda bize destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, personellerimize teşekkür ederim. “dedi.

Editör: Haber Merkezi