İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Türk polis teşkilatının ülkenin içinden geçtiği zorlu günlerde mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalıştığını belirtti. 

İnci, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 172. yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, polislerin 172. yıl dönümünü kutladı.

Mesajında, Emniyet Teşkilatının büyüklüğüne ve gücüne yer veren İnci, "Ülkemizin içinde geçtiği zorlu günlerde mesai mefhumu gözetmeksizin. 'Söz konusu vatan milletse, yüreğimiz ve bedenimiz kalkan olur' anlayışıyla gece gündüz çalışan değerli mesai arkadaşlarım. Emniyet Teşkilatı olarak, halkın huzur ve güvenini birinci önceliğimiz sayan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde olan Teşkilatımız görevini en iyi şekilde yerine getirme azim ve gayreti içerisindedir." ifadelerine yer verdi.

İnci, mesajında şunları kaydetti:

"Huzur ve güvenin etkin ve kalıcı hale getirilmesi; teknik ve teknolojik imkanların suçla mücadelede kullanılması, tüm teşkilat tarafından hukuk kurallarının uygulanması, eğitime önem verilmesi, her anlamda disipline riayet, kaliteli hizmet sunma anlayışı, vatandaşlarımızla saygı, sevgi ve güvene dayalı ilişkilerin geliştirilmesi ile mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümü kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anarım. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünün her kademesinde çalışan personeline, aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim."

Editör: Haber Merkezi