Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevine gelen Salim Cebeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Afşin Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ilk olarak, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz’i makamında ziyaret ederek, polis memurları ile bir araya geldi. Burada İlçe Emniyet Müdürü Cengiz’den bilgi alan Cebeloğlu daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Atatürk Caddesi ve Afşinbey Caddesindeki esnaf ziyaretlerinde Cebeloğlu, Kovid-19 salgını sürecinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasının önemini belirterek, uyarılarda bulundu.

Cebeloğlu, daha sonra Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi’nin de yer aldığı görüşmede,  ilçenin sorunları ve beklentileri hakkında fikir alışverişleri yapıldı.

Cebeloğlu, misafirperverliğinden dolayı Başkan Güven’ teşekkür ederek, ilçenin ve güvenliğini sağlama amaçlı hep birlikte istişare ederek çalışacaklarını, emniyet teşkilatının güler yüzünü vatandaşa yansıtacaklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi