Mobilya sektörünün önde gelen markalarından Kilim Mobilya Mağazası Afşin’de hizmete açıldı.

Kadir Öz’ün sahip olduğu İkizler Kilim Mobilya ve Beyaz Eşya Mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Afşin Ulu Camii Müezzini Rıdvan Bülbül’ün Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı Afşin Müftülüğü İlçe Vaizi Müftü Vekili Ferit Arkalı’nın duasıyla açılış kurdelesi kesildi.

Açılışta konuşan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, “Afşin’e yeni bir iş yeri daha kazandırıldı. Rabbim utandırmasın hayırlı kazançlar nasip etsin. “dedi.

Bayilik sistemi üzerinden yapılan satışlara büyük önem verdiklerini ve bu nedenle yurt içi ve yurt dışında bayi ağını genişletmeye odaklandıklarını vurgulayan Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, Afşin Kilim Mobilya Mağazası açılış törenlerinde şöyle konuştu:

“Bu dönem içinde 50 den fazla ülkeye ihracat yaptık. Ürünlerimiz yurt içinde 200’ün üzerinde, yurt dışında 150 satış noktasında müşterilerimiz ile buluşuyor. Büyüme planlarımızda teknolojiye yaptığımız yatırımlar ve ihracatı ön planda tutuyoruz. Bu amaçla teknolojiye olan yatırımlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Fabrikalarımız ve yönetim birimlerimizdeki bilgi işlem altyapısı tamamen değişecek. Endüstri 4.0 uyumlu yüksek verimli fabrikalarda üretimi bütünleşik tasarım, üretim, satış süreçleriyle yapacağız; geniş katılım ile çalışan sistemlerle hız, verim ve kalite artacak Afşin de dahil olmak üzere müşterilerimizin hayal ettikleri ürünleri tasarlayıp, geliştirip, üretip kendilerine sunacağız."

Açılışa Afşin Kamu ve Kurum amirleri, İş Adamı Koray Kıraç, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İkizler Kilim Mobilya ve Beyaz Eşya Mağazası Kale Mahallesi, Afşinbey Caddesi, Afşin Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı karşısında hizmete başladı.

Editör: Haber Merkezi