Afşin Belediyesi tarafından Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Semt Pazarı Otopark'ında kurulan ikinci el açık otomobil pazarı, araç almak isteyen vatandaşlarla dolup taşarken, satıcılar alıcı bulamamaktan yakındı.

Cumartesi günleri araç alım satımı yapanların mekanı haline gelen açık oto pazarında alış-veriş olmuyor. Afşin’deki açık oto pazarı, Göksun ve Elbistan’dan araç satmak ve almak için gelen vatandaşların ilgisini görüyor.

Hafta sonu havanın güneşli olmasından faydalanan birçok vatandaş açık oto pazarına giderek satışa sunulan arabaları inceledi.

- Pazarda alıcı yok

İkinci el açık otomobil pazarına sabahın erken saatlerinden itibaren akın eden vatandaşlar, müşteri beklemeye koyuluyor. Otomobil satıcıları, pazara gelen araç sayısında büyük artış olduğunu, ancak satışların olmadığından belirttiler.

Araçlarını satmak için gelen vatandaşlar, alıcı bulamamaktan yakınırken, alıcıların araçlara bakınmakla yetindiklerini ve her hafta sonu dolup taşan pazarda en büyük şikayetin alıcının olmaması olduğunu söylediler.

- İkinci elde fiyatlar yüksek

Oto pazarında alıcılar fiyatların yüksek olmasından şikayet etti. 

Araç almak için pazara gelen vatandaşlar ise ikinci el araçların fiyatlarının yüksek olduğunu, araçlara sadece bakmakla yetindiklerini belirttiler.

 

Editör: Haber Merkezi