Afşin'e yeni bir sigorta acentesi açıldı.

İdeal Sigorta Acentesi sahibi Halil Gül açılış töreni düzenledi. Düzenlenen törene Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan ile çok sayıda davetli katıldı.

İdeal Sigorta açılış töreninde konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Öncelikle ilçemiz adına bu güzel iş yeri sahibi Halil Gül Beyefendiye teşekkür ediyorum. Allah bol bol kazanç versin inşallah, Allah utandırmasın" dedi.

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ise, "Güzel bir işyeri daha açılıyor, geldiğimiz günden bu yana birçok işyeri açılışına katıldık. İnşallah buradaki çalışanlarımız ekmek yiyecek. Benzer sektörlerde çalışan arkadaşlarımızla tatlı bir rekabetle öncelikle Afşinli vatandaşlarımıza hizmet edeceksiniz sonra hayırlı kazançlar elde edeceksiniz, bu mübarek cuma günü bu güzel işyeri sizlere ailenize ve Afşin'imize hayırlı olur inşallah" dedi.

Sigorta acentesi sahibi Halil Gül,Efus İş Merkezi’nde hizmete açılan İdeal Sigorta’nın açılış törenine katılan davetlilere ve protokol üyelerine teşekkür etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi