Kaymakam Aksoy, Afşin halkına veda etti

 “Hoş bir sadâ bıraktınız”

Toplum merkezli hizmet anlayışı, insani ilişkileri ve yapmış olduğu çalışmalarla Afşin halkı nezninde takdir toplayarak Afşin’de hoş bir sadâ bırakan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin’e ve Afşinlilere veda etti. 

 2013 yılında Afşin Kaymakamlığı'na atanan Fatih Aksoy, 2 yıl süren başarılı hizmetlerinin  ardından28 Haziranda yayınlanan Kaymakam kararnamesiyle Isparta Vali Yardımcılığına atanan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Afşin halkına veda etti.


Gazetemize açıklama yapan Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, "Güzel İlçemiz Afşin'de yaklaşık 2 yıldır kaymakamlık görevini yürütüyorum. Görevimiz süresince elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiği müddetçe ilçemize, vatandaşlarımıza hizmet etmeye gayret gösterdik. Afşin halkıyaptığımız hizmetleri takdir edecektir diye düşünüyorum. Bizler gelip geçiciyiz. Şu gök kubbede baki kalan hoş bir seda imiş, hoş bir sadâ bırakabildiysek ne mutlu bize" dedi.

-"Afşin'de güzel günlerim ve dostluklarım oldu”

'Afşin'de güzel günlerimiz ve güzel dostluklarımız oldu' diyen Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, "Afşin'de kaldığım süre içerisinde  ilçe halkımız, muhtarlarımızve diğer kurum ve kuruluşlar  her zaman çalışmalarımızda  yardımcı olmuşlar ve destek vermişlerdir.  Afşin ilçesinin her zaman  benim için özel bir yeri olacaktır.Afşin'de güzel günlerimiz ve güzel dostluklarımız oldu. Görevim boyunca, İlçemizde görev yapan tüm personellerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan arkadaşlarımıza, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Afşinlileri Isparta'da ağırlamaktan onur duyacağını kaydeden Kaymakam Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni görev yerimiz Isparta oldu. Afşinli vatandaşlarımızı yeni görev yerimizde misafir etmekten onur duyacağımı belirtmek istiyorum. Afşin'imize birlik ve beraberlik içersinde mutlu, huzurlu yarınlar temenni ediyorum. Herkesi Allahaısmarladık, bütün vatandaşlarımız hakkını helal etsin.”

 - Kaymakam Aksoy'a Teşekkürler…

Yeşil Afşin Gazetesi olarak, 
Kaymakamımız Fatih Aksoy'a,ilçemize yapmış olduğu başarılı çalışmalarından, Afşinlilerle kurduğu dostane ilişkilerden ve Afşin'e olan gönül bağından dolayı şükranlarımızı belirtir, yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
Editör: Haber Merkezi